Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Jura lekehus i resirkulerte materialer

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 2 298,-
Produktet har en vekt eller størrelse som gjør at den ikke kvalifiserer for fri frakt. 450 kr i frakt tilkommer per enhet.
På lager
SKU
03248-74
   

Smoby Life Jura Lodge lekehus har et romslig og solid design og er produsert i 53% resirkulerte materialer.

Dette Smoby lekehuset vokser med barnet og er laget av solide materialer. Takket være romslig innside kan barna invitere venner til morsom og fantasirik lek. Huset har to dører, en foran og en bak slik at barna enkelt kan bevege seg rundt, og har to vinduer med skodder for enda mer realistisk lek. En fuglemater følger med slik at barna kan velge om de ønsker mate småfugler.

  • Lekehus med 2 vinduer med skodder
  • To halvdører, en på hver side av huset
  • Fuglemater på en side og brevsprekk
  • UV-behandlede materialer

Dette lekehuset er laget for å kunne utvides med tilbehør, enten man vil tilføye en kjøkkendel, piknikbord, ringeklokke, vannsamler eller noe helt annet. Jura Lodge er laget i Frankrike og inneholder minst 53% resirkulerte materialer. Huset er laget i UV-behandlede materialer for bedre holdbarhet over tid.

Inneholder:

  • Smoby Jura Lodge lekehus

Detaljer:

  • Mål: 115 x 123 x 132 cm
  • Monteringstid: ca. 45min
  • Alder: fra 2 år

Merk: Lekehuset krever montering av voksen, verktøy følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell810503
EAN3032168105034
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.