Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Litte Smoby badestol med aktiviteter til baby

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 468,-
På lager
SKU
10226-23
   

Badetiden vil bli et gledelig øyeblikk med Little Smoby badestol til baby. Her kan barn fra 6 måneder sitte komfortabelt på det myke setet. Babyen kan sitte trygt og leke i vannet mens du vasker det. Stolen plasseres enkelt på en glatt overflate takket være sugekopper som følger med. 

Barnet vil elske å leke med stolens brett bestående av flere morsomme aktiviteter som en hvalformet vannspruter, et vannhjul, vannblomst og en trommel. Barnet kan utvikle sin nysgjerrighet og koordinasjon mens du følger med. Når badetiden er over er det fort gjort for deg å flytte setet fra badekaret.

Inneholder: 

  • Little Smoby badestol med badeleker

Detaljer:

  • Mål: 42 x 34 x 25 cm
  • Maksvekt: 13 kg
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell140404
EAN3032161404042
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.