Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Maxi-Cosi Quinny 3i1 dukkestol - høystol, vippestol og bilstol til dukke opptil 42 cm

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 458,-
På lager
SKU
03233-49
   

Smoby Maxi-Cosi 3i1 stol til dukke opptil 42 cm med metallstativ kan brukes som høystol, gyngestol og bilsete.

Denne 3i1 dukkestolen fra Smoby Maxi-Cosi kan brukes på flere måter, enten man vil bruke som høystol til spising, vippestol eller bilsete. Se barna glede seg over det praktiske produktet som byr på mange stunder med innlevelsesrik rollelek. Barna kan leke foreldre og mate babydukken sin eller bamsen i stolen, gjøre om stolen til en vippestol for rolige stunder med behagelig gynging fram og tilbake. Når tiden er inne for å dra på tur kan sittedelen kobles fra metallstativet og vips har barnet et bilsete for enkel transport av sin baby. Sikkerhetsbeltet gjør at dukken sitter trygt i setet. 

Den praktiske stolen er allsidig samtidig som den tar liten plass, til glede for både store og små. Stolen passer dukker opptil 42 cm.

Inneholder:

  • Smoby Maxi-Cosi 3-i-1 dukkestol

Detaljer:

  • Mål stol: 72 x 41 x 43 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 3 år
  • Passer dukker opptil 42 cm

MERK: Babydukke ikke inkludert. Bilsetet er kompatibelt med Smoby dukkevogn og sportsvogn, kjøpes separat

Produktdetaljer
Modell240239
EAN3032162402399
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.