Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Smoby Maxi-Cosi Quinny kombivogn til dukke - lys rosa

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 698,-
På lager
SKU
08216-31
   

Ta med din babydukke eller bamse på flotte turer i den praktiske Maxi-Cosi Quinny kombivognen fra Smoby. Her får du 3 vogner i 1, slik at du kan velge den transportløsningen som passer dere best. La dukken hvile i barnevognens liggedel, som enkelt lar seg fjerne fra rammen slik at du ikke trenger ta dukken ut når du for eksempel skal på besøk. Gjør om dukkevognen til en sportsvogn og la dukken se verden rundt seg på tur. Et sikkerhetsbelte sørger for at den holder seg på plass.

Barn vil elske å leke mor og far, eller barnepasser takket være denne dukkevognen, med rolige hjul og lagringsplass under.

  • Smoby Maxi-Cosi Quinny 3i1 dukkevogn
  • Med avtagbar liggedel og mulighet til å gjøres om til sportsvogn
  • Med ergonomisk håndtak og stille hjul

Inneholder:

  • 1 Smobi Maxi-Cosi Quinny kombi dukkevogn

Detaljer:

  • Mål: 55 x 39 x 64 cm (LxBxH)
  • Farge: rosa
  • Alder: fra 3 år
  • Passer dukker opptil 42 cm

MERK: Dukke følger ikke med. Selges separat.

Produktdetaljer
Modell253117
EAN3032162531174
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.