Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby mini Tefal frokostsett med brødrister med 2 toasts, kaffetrakter, kopper og skjeer

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
10226-40
   

Frokostsett med brødrister, kaffetrakter, kopper, skjeer og tilbehør fra Smoby Tefal.

Med disse husholdningsartiklene fra Smoby Tefal kan barnet leke at de steller i stand nydelige frokoster! Her kan de lage kaffe til de voksne, som de kan helle fra kaffetrakteren med avtagbar kaffekolbe som tåler vann. Den flotte trakteren har også filterholder, anti-drypp system og synlig vanntank. Her er det bare å helle vann i tanken og aktivere knappen for å se vannet dryppe i kolben. 

Til kaffekoppen er det jo også godt med noe å spise. Barnet kan ta de to skivene å sette oppi brødristeren og presse ned knappen. Etter noen sekunder vil skivene hoppe opp igjen, akkurat som på en ekte brødrister. Frokosten er klar!

Inneholder:

  • Kaffetrakter
  • Brødrister
  • 2 skiver
  • 2 skjeer
  • 2 kopper

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell310599
EAN3032163105992
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.