Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby pult med benk og tosidig tavle - med magnetiske bokstaver og kritt inkludert

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 068,-
Få igjen på lager
SKU
11236-9
   

Innovativ, smart og praktisk pult fra Smoby, med et moderne design som passer godt inn hjemme, enten på barnerommet eller lekestua. Enten barnet ønsker sitte å skrive med kritt, eller sette sammen bokstaver og regnestykker på den magnetiske tavlen, her kan de gjøre både og. Pulten har en tosidig tavle som kan brukes i liggende posisjon, eller settes opp og brukes stående.

Bordet kommer med integrert benk og oppbevaring til de inkluderte magnetiske bokstavene samt fargekritt, klut og whiteboard-tusj kan flere barn glede seg over dette møbelet. Pulten er sammenleggbar og kompakt, og pakkes raskt ned uten behov for ekstra verktøy.

Inneholder: 

  • Pult og benk med oppbevaring
  • 72 magnetiske bokstaver og tall
  • 6 fargekritt
  • Tusj med vaskbart blekk
  • Klut

Detaljer:

  • Mål på sitt høyeste: ca. 64 x 60 x 102 cm (BxDxH)
  • Materiale: tre, plast
  • Alder: fra 3 år

Merk: Krever montering fra en voksen, monteringstid rundt 1 time og 30 minutter

Produktdetaljer
Modell420304
EAN3032164203048
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.