Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Spidey and his amazing friends strandsett - Vogn med bøttesett og sandform

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 275,-
På lager
SKU
03233-44
   

Denne praktiske vognen fra Smoby kommer med bøtte, spade og rake. Med morsomt motiv av Spidey og hans fantastiske venner kan små fans transportere med seg alt av sandutstyret sitt til stranda eller sandkassen. Det praktiske dra-håndtaket kan foldes over vognen for å spare plass når den ikke er i bruk, og i tillegg til bøtte, spade og rake følger det også med en sil og en sandform. 

Inneholder:

  • Spidey strandvogn
  • Bøtte med sil
  • Spade og rake
  • Sandform

Detaljer:

  • Mål: 44 x 27 x 24 cm
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell867020
EAN3032168670204
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.