Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Spidey and his Amazing Friends verktøykoffert med lekebil

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 325,-
Utsolgt
SKU
11236-12

Med denne stilige verktøykofferten fra Smoby kan barn bli ordentlige reparatører, med verktøy i de friske fargene fra Spidey og hans utrolige venner. Kofferten lar barna settet sammen sin egen Spidey Crawler lekebil ved å bruke utstyret inkludert. Her er skrutrekker, hjulmutternøkkel, fastnøkkel, skruer og hjul. Verktøyet og kjøretøyet kan enkelt bæres hvor som helst takket være den praktiske kofferten.

Inneholder:

  • Koffert
  • Bil-deler og SPidey-figur
  • Verktøy
  • Skruer og hjul

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 x 25 x 11 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell360905
EAN3032163609056
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.