Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sonic the Hedgehog bamse 38 cm - Super Sonic

Sonic leker, figurer, bamser, byggesett, biler og spill

Sonic the Hedgehog er den superraske helten først sett i SEGA's klassiske videospill hvor Sonic navigerer gjennom flere nivåer, hopper mellom plattformer, bekjemper fiender og unngår hindringer. Det blå pinnsvinet har siden blitt et verdenskjent spillikon, og har vært med i flere spillserier og filmer. Samle figurer, lekesett, bamser og byggesett av den populære karakteren Sonic og hans venner og rivaler; der iblant Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik og flere. 

Vår lavpris: 476,-
På lager
SKU
08236-54
   

Den gule Super Sonic er den ultimate versjonen til Sonic the Hedgehog, med sin klare, gylne farge og skarpe blikk. Denne samlerbamsen måler 38 cm i høyden og er i supermykt materiale. Bamsen kommer i en samlerboks med vindu, perfekt for utstilling. Bamse som ta Sonic-samlingen til neste nivå!

Inneholder:

  • Super Sonic bamse

Detaljer:

  • Mål: 38 cm (H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell416974
EAN192995416970
MerkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.