Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sonic the Hedgehog figursett - 10 klassiske figurer

Sonic leker, figurer, bamser, byggesett, biler og spill

Sonic the Hedgehog er den superraske helten først sett i SEGA's klassiske videospill hvor Sonic navigerer gjennom flere nivåer, hopper mellom plattformer, bekjemper fiender og unngår hindringer. Det blå pinnsvinet har siden blitt et verdenskjent spillikon, og har vært med i flere spillserier og filmer. Samle figurer, lekesett, bamser og byggesett av den populære karakteren Sonic og hans venner og rivaler; der iblant Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik og flere. 

Vår lavpris: 647,-
På lager
SKU
08236-55
   

Det ikoniske pinnsvinet Sonic the Hedgehog er her samlet med sine venner Tails, Knuckles, Amy og Mighty i en flerpakning sammen med fiendene Rhinobot, Burrobot, Chopper, Metal Sonic og Dr. Eggman. De autentiske figurene er rundt 6 cm i høyden, og kan stilles i flere positurer takket være bevegelige armer, bein og hode. Samlingen utgjør en super gave for små og større fans av Sonic the Hedgehog, og kan kombineres med andre Sonic lekesett (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Sonic og 4 venner
  • 5 fiender

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 6 cm (H)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Modell416124
EAN192995416123
MerkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.