Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sparkesykler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 68

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 68

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Se vårt store utvalg av sparkesykler på både to og tre hjul her, samt spennende tilbehør som gir det lille ekstra til sparkesykkelen din. Vårt utvalg bugner av sparkesykler fra merkevarer som er kjent for god kvalitet. Både store og små synes det er morsomt med fart og spenning, og sparkesykler passer for barn i alle aldre, og til og med for voksne.

I denne kategorien finne du sparkesykler i flere utgaver og farger, med spennende funksjoner som lys i dekkene, ekstra bredt styre, brede dekk, med oppbevaring, med avtagbart sete, med støtte, samt sparkesykler som er sammenleggbare, som går på elektrisitet, eller som er spesielt egnet for stunts og triks. Når du har funnet sparkesykkelen for deg, kan du se på tilbehøret som for eksempel kodelås, beskyttelsessett, ringeklokke og mer.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.