Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

SpiderMan Bend and Flex Miles Morales - figur med ekstremt bøyelige og fleksible ledd

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 164,-
Få igjen på lager
SKU
05206-184
   

Miles Morales har superevner som gjør at han kan krype på vegger og skyte ut nett som slår ut skurker, en virkelig helt i kampen mot det onde. Vri, bøy og vis fra kreftene dine! Med disse superbevegelige og fleksible Spiderman-figurene kan barnet bøye, vri og posere sine favoritthelter fra Marvel. Figurene har armer og bein som kan bøyes og stilles opp for tøffe actionpositurer.

Det kan by på mye spennede lek når barnet kan forme figurene selv. Det medfølgende spindelvevs-tilbehøret gjør at barn kan leve seg mer inn i de spennende scenene de gjengir i leken sin. Kjemp utrolige kamper der helten beveger seg på en fantastisk måte. En god helt (eller skurk) må tross alt være myk og fleksibel!

Inneholder:

  • Fleksibel Miles Morales-figur
  • Spindelvev

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE7687
EAN5010993638505
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.