Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Digital klokke med alarm - 8 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
05226-65
   

Tøff digital klokke til soverommet med motiv fra Marvel Spider-Man. Klokken er formet som en kube og hjelper ikke bare med å følge med på klokken, men viser også dato og temperatur i tillegg til å lyse i flere farger. Klokken kan brukes som vekkerklokke og, med muligheter til å stille alarm.

Inneholder:

  • Spider-Man digital klokke med alarm

Detaljer:

  • Mål: 8 x 8 x 8 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellMV16009
EAN8435507855877
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.