Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan digital LED klokke - armbåndsur

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
05236-1
   

Digger barnet superhelter og simpelthen ikke får nok av Marvel Spider-Mans mange spennende eventyr er denne digitale klokken perfekt! Med 12-timers funksjon og dato-modus vil barnet være utstyrt med det de trenger sånn at de kan unngå komme for sent hvor enn de skal. KLokken har rød reim med SpiderMan og spindelvevmotiv.

Inneholder:

  • SpiderMan digital klokke

Detaljer:

  • Mål: 18 x 7,5 x 3 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellSPD4719
EAN8435507875349
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.