Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Titan Hero - Spiderman actionfigur med ikonisk blå og rød drakt - 30 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 215,-
Utsolgt
SKU
03205-16

Forestill deg den spindelvev-kastende helten fra Marvel svinge seg gjennom byen med denne titanfiguren av Spider-Man. Utfordre Titan Hero SpiderMan til å klatre vegger, spinne nye spindelvev eller redde noen i nød. Mulighetene er mange og denne 30 cm høye figuren av SpiderMan vil være med på moroa! Figuren har bevegelige ledd slik at han kan svinge seg inn i et nytt SpiderMan eventyr, og du kan være med å oppleve en hel verden med superhelter, kjeltringer og vanlige barn som deg selv.

Inneholder:

  • SpiderMan Titan Hero actionfigur

Detaljer:

  • Mål: 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE7333
EAN5010993812851
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.