Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Spirit Riding Free låve-lekesett - 23 deler

-31%

Spirit - et spennende hesteeventyr

Lev deg inn i en verden med hester og eventyr, og gjenskap scener fra Dreamworks serien Spirit. Lucky, Spirit, Abigail, Pru og de andre hestene tar deg med på fantastiske eventyr. Med lekesett, dukker, figurer, låve og figursett, kan du ta del i en spennende verden med utgangspunkt i en liten by i Texas.

Kampanjepris 550,- Vår lavpris: 794,-
31%
Du sparer: 244,-
Få igjen på lager
SKU
06182-84
   

Nå kan du ta med deg hjem den eventyrlystne verden skapt i DreamWorks Animation nye Netflix-serie Sprirt Riding Free. Lekesettet Spirit låve passer perfekt til alle små hesteelskere.

Låven er inspirert av TV-serien, og det følger med en Lucky-dukke og en Spririt-hest. Lucky-dukken kommer med bevegelige ledd, slik at ben og armer kan poseres, og som lar henne gjøre morsomme ting.

I lekesettet finner du også et skjult gjemmested på låven, der Lucky og vennene kan sitte og henge. Låvens nedre nivåer kommer med skyvedører som fører inn til tre hestestaller. Låven kommer også med ekstra gjerder, slik at små hesteelskere kan forlenge plassen man kan leke på.

Inneholder:

  • Spirit låve-lekesett
  • Lucky-dukke ca 12 cm
  • Spririt-hest ca 17 cm
  • Tilbehør som: gjerde, høy, bøtte, stige og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 18,5 x 60 x 37 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell39060
EAN886144390616
MerkeSpirit
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.