Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Encanto Madrigal 4-pack dukker - Mirabel, Isabela, Luisa og Antonio

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 596,-
På lager
SKU
03226-82
   

Gjenskap dine favorittscener fra Disney-filmen Encanto med dette dukkesettet med 4 av medlemmer fra familien Madrigal. La de 3 søstrene støtte og styrke hverandre med Mirabel, Isabela og Luisa, og bli med fetter Antonio som kommuniserer med dyr.

Når Encantos magi trues bestemmer Mirabel, som eneste familiemedlem uten magiske evner, seg for å redde familiens magiske evner. Sammen med familien finner de sine indre styrker og tro på seg selv i denne musikalske familiefilmen fra Disney. Gjenskap dine favorittscener og syng de fengende sangene mens du lever deg inn i magisk rollelek med disse 4 dukkene.

Inneholder:

  • Mirabel
  • Isabela
  • Luisa
  • Antonio

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell219624
EAN192995219625
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.