Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Star Wars aktivitetsbok og faktahefte

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 5,-
På lager
SKU
12962
   

Star Wars Aktivitetsbok er produsert av Egmont for Disney og kommer med ulike oppgaver er perfekt for både små og store Star Wars fans! Gi barnet em innføring i dette fantastiske universet av fremmede planeter, romskip, ulike karakterer og heftige kamper. Boka byr på engasjerende oppgaver og scene-utdrag fra den klassiske filmserien. Her er faktarubrikker om flere kjente karakterer som Luke og Leia Skywalker, Stormtroopers, Yoda, Ewoker og mer. Kanskje dere kan lære dere å tegne Darth Vader i sammen?

Inneholder:

  • Star Wars aktivitets- og faktabok

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell264096
EAN7031652640965
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.