Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Star Wars sykkelhjelm S (48-52 cm) - med justerbare stropper - sort

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 98,-
Få igjen på lager
SKU
18553
   

Justerbar Star Wars sykkelhjelm til barn med størrelse 48-52 cm.

Det er like viktig å bruke hjelm når man kjører på sparkesykkel som ved vanlig sykkel, fordi farten kan bli stor på en sparkesykkel også. Faller man av kan man også skade seg på samme måte som hvis man faller av sykkelen. Derfor er det viktig å bruke sparkesykkelhjelm for å sikre barnet mot hodeskader. Denne tøffe Star Wars hjelmen i sort har justerbare reimer, og er justerbar i størrelsen tilpasset barn med hodeomkrets på 48-52 cm.

Inneholder:

  • Star Wars sykkelhjelm

Detaljer:

  • Justerbar
  • Størrelse: S (48-52)
  • Farge: sort
Produktdetaljer
Modell8013467
EAN7071673134678
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.