Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Stiga babyakebrett med høy rygg og belte - grønn

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 244,-
På lager
SKU
21944
   

Stiga babyakebrett er et stabilt og sikkert akebrett med stropper som gjør at barnet sitter trygt i sleden. En god og høy rygg forsterker stabiliteten. Bak ryggen og under rumpen er det festet tynne puter slik at man bedre holder varmen.

Det følger også med en snor som mor eller far kan bruke når man skal opp en bakke eller er på flat mark.

Inneholder:

  • Stiga babyakebrett - grønn

Detaljer: 

  • Mål: 65 x 52 cm (LxB)
  • Rygghøyde: 25 cm
  • Maks vekt: 50 kg
Produktdetaljer
Modell74-6250-09 grønn
EAN7318686250095
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.