Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Stiga Snow Flyer jr akematte 100 cm - rød

Stiga fotballspill, hockeyspill, snowracer, akematter og baby-akebrett

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 384,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
21951
   

Stiga Snow Flyer er en kjempe morsom akemadrass fra Stiga. Akemadrassen har plass til en voksen eller to barn, og det kan gå veldig fort nedover bakkene. Akemadrassen veier lite, og den er enkel å frakte til toppen av bakken igjen. Den er laget i et robust materiale, og tåler mye.

Inneholder:

  • 1 Stiga Snow Flyer jr.

Detaljer:

  • Mål: 100 x 50 cm
  • Alder: fra 5 år

Merk: Bør benyttes med sikkerhetsutstyr, farten kan bli høy, ta hensyn til omgivelser for å unngå fall- og kollisjonsskader. Brukes under tilsyn av en voksen.

Produktdetaljer
Modell75-1113-05
EAN7318681113050
MerkeStiga
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.