Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

STIGA Snowskate snowboard - blå og sort

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 442,-
På lager
SKU
09192-57
   

Blått og sort Stiga snowboard bygget for rails og hopp, men fungerer også når du vil suse nedover bakken og øve på balansen. STIGA Snowskate er konstruert i en kombinasjon av hard plast og glassfiber for et fleksibelt og stabilt brett. Styrespor er støpt i brettets base. EVA-skummet på toppflaten gir et godt grep, det eneste du mangler er noen cm snø og en liten bakke så er du klar for en morsom akeopplevelse. 

Inneholder:

  • 1 STIGA Snowskate snowboard

Detaljer:

  • Mål: 85 x 23,5 cm
  • Materiale: plast, glassfiber, EVA-skum
  • Farge: blå, sort
  • Alder: fra 7 år

MERK: Kjør forsiktig, bruk hjelm ved skibakken. Bindinger følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell75-1116-06
EAN7318681116068
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.