Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stiga Snowskate snowboard - grønn og sort

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspillene og hockeyspillene fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, microblades, matter og akebrett flytter Stiga leken utendørs. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie. Stiga skaper trygge og sikre sportsleker med barna i tankene.

Vår lavpris: 442,-
På lager
SKU
10182-97
   

Dette Stiga snowboardet er bygget for rails og hopp, men fungerer også når du vil suse nedover bakken og øve på balansen. STIGA Snowskate er konstruert i en kombinasjon av hard plast og glassfiber for et fleksibelt og stabilt brett. Styrespor er støpt i brettets base. EVA-skummet på toppflaten gir et godt grep, det eneste du mangler er noen cm snø og en liten bakke så er du klar for en morsom akeopplevelse. 

Inneholder:

  • 1 STIGA Snowskate snowboard

Detaljer:

  • Mål: 85 x 23,5 cm
  • Materiale: plast, glassfiber, EVA-skum
  • Farge: grønn, sort
  • Alder: fra 7 år

MERK: Kjør forsiktig, bruk hjelm ved skilek. Bindinger følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell75-1116-09
EAN7318681116099
MerkeStiga
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.