Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Summer Waves deluxe familie-basseng - 262 x 175 x 46 cm

Summer Waves basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker

Nyt sommeren og alt den har med seg med basseng, bassengtilbehør og oppblåsbare badeleker fra Polygroup Summer Waves. Bassengene er svært enkle å montere, holdbare og av høy kvalitet. Basseng som er enkle å sette opp, med metallramme, komplette med pumper og filtre. Forestill deg en varm sommerdag der du slapper av i bassenget eller på stranden. Med oppblåsbare badeleker blir dagen mye morsommere og innholdsrik. Med holdbare oppblåsbare badeleker av svært høy kvalitet har du alt du trenger for å nyte sommeren.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
03192-52
   

Stort, luftig familiebasseng med 2-lags konstruksjon. Bassenget har gjennomsiktige partier, og grønt og hvitt design. Dette deluxe bassenget kommer med dobbelventilinntak og frittløpsventil.

Dette oppblåsbare bassenget pumpes opp og har to luftkamre. Bassenget bør plasseres på et jevnt og flatt underlag, uten skarpe kanter.

Inneholder:

  • Deluxe familiebasseng
  • Reparasjonssett

Detaljer:

  • Mål: 262 x 175 x 46 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellKB0192000
EAN192072019155
MerkeSummer Waves
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.