Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Super Mario trillekoffert og ryggsekk med hjul og 2 lommer

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
05218-42
   

Nå kan endelig barnet pakke sin egen ryggsekk med hjul med leker og det nødvendige som trengs til reisen. Med denne stilige Super Mario ryggsekken med motiv av Nintendo figurene mario og luigi, blir det aldri kjedelig å reise. Sekken har 2 praktiske lommer, hjul på en side og håndtak som kan dras ut for å tilpasse barnet.  

Inneholder: 

  • Super Mario ryggsekk med hjul og 2 lommer

Detaljer:

  • Farge: Blå med Nintendo motiv
  • Mål: ca 43 x 26,5 x 14 cm 
  • Alder: fra 2 år 
Produktdetaljer
ModellSUMA7661
EAN4043946300311
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.