Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Super Mario sengesett i 100% bomull - 140x200 cm

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
03225-53
   

Gå til sengs i dette tøffe Super Mario sengesettet i 100% bomull. Behagelig sengesett i blå, perfekt for deg som er glad i Super Mario. Her har du motiv av de mest sentrale karakterene som Mario og Luigi, Prinsesse Peach, Toad, Yoshi og Bowser. På puta løper Luigi, Mario, Toad og Yoshi.

Dynetrekket har ulike motiver på hver side, og du kan velge hvilket motiv som skal vende opp enten du vil ha et stort motiv av heltene og Bowser, eller mindre ikoner av Mario, Luigi, Yoshi og Toad. Dynen lukkes med knapper.

Inneholder:

  • Super Mario dynetrekk
  • Super Mario putetrekk

Detaljer:

  • Motiv: Super Mario
  • Mål dynetrekk: 140x200 cm
  • Mål putetrekk: 50 x 70 cm
  • Materiale: 100% bomull
Produktdetaljer
Modell54362
EAN5710348080569
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.