Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Swim & Fun EasyPool Mini - Alt-i-ett løsning for vannpleie til hagebasseng

Swim and Fun - bassengtilbehør og vannpleie av ditt bassengvann

Fra Swim and Fun får du produktene du trenger for morsomme og trygge sommerdager i bassenget. Et rent og klart badevann ved hjelp av klor, renseprodukter og bassengsalt. Lek og bad i bassenget i hagen, oppmuntre til fysisk aktivitet, avslapping og kvalitetstid med hele familien, samtidig som du er trygg på at utstyret sørger for et rent og innbydende bassengvann og spabad. 

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
03226-17
   

EasyPool Mini fra Swim&Fun er en ideell alt-i-ett løsning for vannpleie når du er borte. EasyPool flyter i vannoverflaten og holder bassenget ditt rent og innbydende i 1-2 måneder.

EasyPool-dispenseren tilfører vannet kontinuerlig langsom oppløselig klor, KlarPool og PH-stabilisator - samtidig som den motvirker kalkbelegg i bassenget. EasyPool kan dessuten også brukes til å holde vannet friskt i perioder hvor bassenger ellers står ubrukt. For å oppnå optimal effekt bør vannet sirkuleres et par ganger hver dag, for eksempel ved hjelp av en timer.

EasyPool Mini passer til hagebasseng med vannmengde på 2-10.000 liter.

Inneholder:

  • Swim & Fun EasyPool dispenser

Detaljer:

  • Mål: 11,7 x 11,5 x 26,5 cm (LxBxH)
  • Volum basseng: 2 - 10.000 L

MERK: Husk justering av pH og sjokkbehandling før bruk

Produktdetaljer
Modell1775
EAN5704841017757
MerkeSwim and Fun
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.