Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Swim & Fun Nature Works Hi-Tech Glass Filter Media 20 kg - filtermedier med rent resirkulert glass for vannfiltrering

Swim and Fun - bassengtilbehør og vannpleie av ditt bassengvann

Fra Swim and Fun får du produktene du trenger for morsomme og trygge sommerdager i bassenget. Et rent og klart badevann ved hjelp av klor, renseprodukter og bassengsalt. Lek og bad i bassenget i hagen, oppmuntre til fysisk aktivitet, avslapping og kvalitetstid med hele familien, samtidig som du er trygg på at utstyret sørger for et rent og innbydende bassengvann og spabad. 

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
03226-20
   

Nature Works Filter Media fra Swim & Fun gir deg filtermedier basert på rent resirkulert glass, utviklet utelukkende for vannfiltrering. Ved å bytte ut ditt nåværende filtermedium til Nature Works vil du maksimere ytelsen til alle standardfiltrene.

Nature Works fjerner biofilm fra filteret som gir ekstrem holdbarhet, minimal bruk av energi, kjemikalier og vann samt høy filtreringskvalitet.

Inneholder:

  • 20 kg Nature Works Hi-tech Glass Filter Media

Detaljer:

  • Mål: 50 x 35 x 10
  • Partikkelstørrelse: 0,6 x 1,2 mm
Produktdetaljer
Modell1918
EAN8414606992102
MerkeSwim and Fun
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.