Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families barnehageslott med sklie - 26 deler

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
10216-42
   

Barnehageslottet fra Sylvanian Families er en førskole med masse leketid for babyer. Her er flere leker og underholdning for de små, som et piano, huske, sklie og et bord som kan gjøres om til dump-huske. Lag forskjellige oppsett ved å endre på bygningen og plasser leker forskjellige steder for nye lekemuligheter. Sklien kan for eksempel lekes med på egenhånd, men også brukes fra andre etasje. Endre bygningens retning for å endre størrelsen på rommet og hagen foran.

 • Sylvanian Families barnehage designet som et slott
 • Med flere typer underholdning som sklie og piano
 • Med bord som kan gjøres om til dump-huske

Inneholder:

 • 1 barnehageslott
 • 2 gjerder, 2 flagg
 • 1 sklie
 • 1 piano, 2 bildebøker
 • 1 bord, 2 stoler
 • 1 huske og tau

Detaljer:

 • Mål: 26 x 25 x 20 cm (BxHxD)
 • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania, fra kaninfamilier til kattefamilier til bjørner. Utvid din Sylvanian landsby ved å tilføye til familier til din kolleksjon. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5316
EAN5054131053164
MerkeSylvanian Families
Barnehage lekesett med piano til morgensamling med allsang Barnehage lekesett med piano til morgensamling med allsang

Morgensamling med musikk

Samle babyfigurene dine rundt pianoet til koselig allsang.

Lek og lær med bord og stoler pluss 2 bøker Lek og lær med bord og stoler pluss 2 bøker

Lek og lær

Barnehage er lek og moro kombinert med læring. Les bøker og lær tall og bokstaver.

Formet som et slott med sklie som kan festes på to måter for to forskjellige høyder Formet som et slott med sklie som kan festes på to måter for to forskjellige høyder

Praktiske lekeapparater

Sklie som kan settes i to høyder og bord som kan gjøres om til dump-huske.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.