Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Basic Figures Leonardo - figur med lekevåpen

Turtles figurer, kjøretøy og våpenpakker

Turtles er tilbake, og nok en gang står de overfor en superskurk som ønsker å ta over byen. Leo, Don, Mikey og Raph er utstyrt med sine ikoniske farger og våpen, akkurat som i filmene. La barna gjenskape ikoniske ninja-øyeblikk eller skape sine helt egne ved hjelp av figurer, kjøretøy og turtles-våpen. 

Vår lavpris: 185,-
Få igjen på lager
SKU
04232-16
   

Gjør klar for Mutant Mayhem figurene og tilbehør basert på den animerte Teenage Mutant Ninja Turtles med samme navn. TMNT Leonardo er skilpaddenes leder i blått, som nå er student på gymnaset! Når han med brødrene forlater hjemmet i kloakken har han besluttet å forvandle dem til et team som kjemper broderlig, og lede med til seier. 

Med litt hjelp fra rottefaren Splinter kommer Teenage Mutatnt Ninja Turtles til å være uovervinnelige! Denne figuren er 11,5 cm høy og designet tro filmkarakteren hans. Pakken har en unik Mutant Mayhem-emballasje og inkluderer også hans signatur-katana.

Inneholder:

  • Teenage Mutant Ninja Turtles Basic figur Leonardo 
  • Katana lekevåpen

Detaljer:

  • Mål eske: 20,96 x 19,05 x 5,72 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell46-83281
EAN043377832812
MerkeTurtles
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.