Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ticket to Ride United Kingdom og Pennsylvania - utvidelse til brettspill med kart over Storbritannia

Brettspillserien Ticket to Ride, hvor du bygg jernbaneruter uten at motstanderen oppdager deg!

Med brettspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder legger du ut på eventyr og bygger jernbaneruter som forbinder byer i forskjellige land. Spillerne skal samle kort av ulike togvogner som deretter brukes for å kreve rettighetene til ulike jernbaneruter i landet eller verdensdelen man besøker. Jo lenger rute man kan lage, jo flere poeng får man.

Ticket to Ride er et brettspill som stiller store krav til at du kan ta strategiske og taktiske avgjørelser, uten å bli avslørt av motstanderen. Ticket tor Ride spillene fortsette tradisjonen fra Days of Wonder med brettspill med flotte illustrasjoner og komponenter av høy kvalitet. Her får spillerende dra på eventyr gjennom land og kontinenter, krysse hav og utforske storbyer. 

Vår lavpris: 294,-
Utsolgt
SKU
15225

Utvidelsespakken Ticket to Ride United Kingdom og Pennsylvania inneholder to kart, hvorav Storbritannia-kartet byr på en annerledes spillversjon av det populære strategispillet, mens kartet over Pennsylvania byr på investeringsmoro i kjent jernbanehistorie. Denne tilleggspakken inneholder selvfølgelig alt du trenger av ekstrautstyr som ikke følger med i de originale utgavene. Spillutvidelsen krever at du har ett av grunnspillene for å kunne spille, og dette spillet er derfor en tilleggspakke til Ticket to Ride og Ticket to Ride Europa.

Storbritannia-utvidelsen tar deg med på eventyr tilbake til jernbanenes spede begynnelse på 1800-tallet i England, og for første gang blir "teknologikort" introdusert i Ticket to ride. For å spille på dette kartet er det inkludert et helt nytt sett med togkort, og teknologikortene lar spillere forbedre kvaliteten og sofistikeringen på togene sine under spillet, noe som tillater raskere løp og lengre ruter. Spillere må bruke lokomotivkort for å kjøpe teknologikortene, noe som tvinger dem til å velge mellom teknologisk utvikling eller utvide rutenettverket på kartet. Utvidelsen spilles med 2-4 spillere

Pennsylvania-utvidelsen bruker en kortstokk med aksjeandeler som representerer faktiske historiske jernbaner som opererte i regionen vist på kartet. Når en spiller fullfører en rute på kartet, har de muligheten til å "investere" i et selskap gjennom bruk av aksjene, med kontroll over at hvert selskap gir bonuspoeng på slutten av spillet. Utvidelsen spilles med 2-5 spillere.

Inneholder:

  • Spillbrett med kart over Storbritannia og Pennsylvania
  • 47 togkort og teknologikort (Storbritannia)
  • 60 aksjekort (Pennsylvania)
  • 57 destinasjonskort
  • Spilleregler

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-5
  • Spilletid: fra 30 min
  • Alder: fra 8 år

Merk: Ikke et selvstendig spill - må benyttes sammen med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa.

Produktdetaljer
Modell720123
EAN824968817773
MerkeTicket to Ride
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.