Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Tin-o-phone - Blikkboks-telefon med snor

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 95,-
På lager
SKU
08206-84
   

Hallo, er det noen der? Blikkboks-telefon er en klassiker som stadig er like morsomt. Disse boksene er festet sammen med en snor, og kan brukes som to telefon mottakere. Boksene er malt himmelblå, og har motiv av planeter og romskip. La barnet bruke fantasien og leve seg inn i leken med denne retro-inspirerte telefon-leken. Kanskje de kontakter jorda fra en annen planet? "Bip bip, Mars til Jorda, kan du høre meg?".

Innhold:

  • 2 x bokser med snor

Detaljer:

  • Mål boks: 10 x 10 cm
  • Lengde snor: 7 m
  • Materiale: Metall
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGA361
EAN8717775443612
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.