Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

TOPModel Create Your Ballerina - designbok

TOPModel fra Depesche - kreative og moteriktige skrive-, tegne-, og skolesaker

Her finner du alt en TOPModel trenger for ikke bare å se elegant og fasjonabel ut, men her kan også kreativiteten få fritt spillerom. I det brede TOPModel utvalget fra Depesche finner du aktivitetsbøker, fargeleggingsbøker, dagbøker, vesker, tegnesaker, sminke og mye mer. I tillegg til flotte skrive- og tegnesaker finnes det også trendy skolesaker og sminke i TOPModel serien.

Vår lavpris: 141,-
Utsolgt
SKU
02225-107

TOPModel Create Your Ballerina – aktivitetsbok med klistremerker, skisser og tips til alle små designer-spirer.

Design din egen ballerina-stil med denne flotte aktivitetsboken far TOPModel. Boken inneholder ferdige skisser av TOPModel-jenter og du trenger bare å tilføye antrekk. Bruk de medfølgende klistremerkene eller fargelegg ditt eget antrekk. Her er det frie kunstneriske tøyler. Aktivitetsboken oppfordrer til kreativ tenking og utfoldelse. Ringpermen gjør det enkelt å bla om sidene og instruksjonene i boken hjelper deg til å bli en enda bedre designer.

Inneholder:

  • TOPModel Create Your Ballerina – aktivitetsbok
  • Klistremerker

Detaljer:

  • Mål: 26 x 20 x 1 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell4-11568
EAN4010070586317
MerkeTOPModel
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.