Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Transformers Rescue Bots Academy 3 Bumblebee 2i1 actionfigurer - 11 cm

-48%

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Kampanjepris 247,-
Vår lavpris: 476,-
48%
Du sparer: 229,-
Utsolgt
SKU
06226-74

Transformers Rescue Bots Academy figursett med 3 Bumblebee actionfigurer som endrer seg fra robot til forskjellige kjøretøy i 1 trinn.

Forestill deg at du hjelper Transformers Bumblebee skynde seg til redning. Som sportsbil, VTOL fly og off-road kjøretøy - ingenting kan stoppe Bumblebee fra å redde dagen.

Dette Transformers Rescue Bots Academy figursettet kommer med 3 Bumblebee actionfigurer som konverterer fra robot til forskjellige alt-modus på et enkelt steg. Figurene er designet for enkel konvertering og har perfekt størrelse for små barnehender. 

Inneholder:

  • 3 Bumblebee actionfigurer

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 11 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF0850
EAN5010993796557
MerkeTransformers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.