Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trunki barnekoffert Frank Brannbil

Trunki - morsomme kofferter til barn

Trunki er en koffert designet for de minste, og den er godkjent som kabinkoffert. Med fire hjul, snor og håndtak er den ikke bare en koffert, men det perfekte fremkomstmiddel for små og trøtte bein på reise. Trunki er den originale rullekofferten som barna kan sitte på, trekkes på, eller sparke seg fremover. Gjør reisen til en lek med Trunki rullekoffert, med design og motiver som barna elsker!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 487,-
Få igjen på lager
SKU
03192-223
   

Sa noen at det brenner? Da må vi ringe Frank. Brannbilen Frank fra Trunki er alltid klar for action når du drar avgårde på neste reise. Små helter kan enkelt kjøre, bære eller bli dratt langs rullebanen med denne barnekofferten med hjul fra Trunki. Brannbilen Frank fra Trunki rommer 18 liter, er komfortabel å sitte på, kan låses, invendig lomme, og strikksom sikrer innholdet. Den er produsert i samme type lettvekt plast som koffertene voksne bruker. Kofferten er laget for å gjøre reisen til en lek, der barnet kan sitte på kofferten, sparke seg fremover eller bli dratt av andre.

Detaljer:

  • 2 bærehåndtak
  • Mål: 46 x 21 x 31 cm
  • Vekt: 1,6 kg
  • Maksvekt barn som sitter på kofferten: 50 kg
Produktdetaljer
Modell0254-GB01
EAN5055192202546
MerkeTrunki
Alder3, 4, 5
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.