Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ty Beanie Boos Spirit kosebamse medium - tysk schäferhund - 23 cm

Ty Beanie Boos - de myke bamsene og koseputene med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? Ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser og koseputer fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer.

Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip, her er en størrelse og fasong for alle. Kanskje du heller vil ha en TY Squish a boos bamse som også kan brukes som kosepute? Nå kan du samle dem alle!

Vår lavpris: 148,-
Få igjen på lager
SKU
08223-56
   

Spirit er en hundebamse fra Ty Beanie Boos på 23 cm. Den myke og brune hunden kommer med store svarte ører og store gullaktige øyne som glitrer.

Spirit er en leken tysk schäferhund med lyse poter og kropp, med svart på hodet, ørene og ryggen. Den fine pelsen er silkeaktig og myk, noe som passer perfekt når man vil kose før sengetid. Det beste med kosedyr er at de alltid er i nærheten. Her får du en bestevenn å tilbringe tid med, uavhengig av om dere leker sammen eller sover. 

Samle på kosebamser fra Ty for å skape en helt egen kosedyrsamling med alt fra pingviner og ugler til enhjørninger og leoparder.

Inneholder:

  • Ty Beanie Boos Spirit kosebamse medium

Detaljer:

  • Mål: 23 cm
  • Størrelse: medium
  • Bursdag: 15 mai
  • Alder: fra 3 år

De populære og myke kosebamsene fra Ty Beanie Boos har store glitrende øyne som skinner, og er perfekte å kose med. Ty Beanie Boos finnes i flere ulike størrelser, varianter og med forskjellige detaljer. Hver figur har sitt eget unike navn og bursdagsdato, samt et lite dikt som står på etiketten som medfølger.

Produktdetaljer
ModellTY36473
EAN008421364732
MerkeTy Beanie Boos
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.