Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Schæferhund - 6 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17888
   

Schæferhunden er blant de mest intelligente hunderasene – det er kun bordercollien og puddelen som regnes for å være mer intelligente.

Schæferhunden ble opprinnelig alet opp til å vokte sauer. Men uansett hvilken oppgave du gir den, kommer denne hunden til å ta på seg oppgaven med stor entusiasme og mestre den med stort mot og besluttsomhet. Derfor er schæferhunden også ideell som førerhund, som lydig vakt- og politihund og som pålitelig redningshund. Når den er godt oppdratt, er schæferhunden også en herlig familiehund og veldig snill mot barn. Men den energiske, aktive hunden vil ikke være fornøyd med et liv i sofaen.

Morsomme fakta

  • Bjeffet til en schæferhund kan være like høyt som en kjedesag.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Canis lupus familiaris
  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich Schäfer

Detaljer:

  • Mål: 6,6 x 3,1 x 5,6 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell16831
EAN4005086168312
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.