Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Holstein ku - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
18097
   

Kyr kan ikke forstå menneskelig språk, men de kan skille mellom en vennlig og en uvennlig tone. De kan også fortelle fra tonen i stemmen om noen er alvorlig og oppriktig.

Kyr viser hengivenhet ved å slikke hverandres hoder, skuldre og rygg. Hvis de skilles fra sine venner, blir de ofte stresset og trist. Det er ikke vanskelig for kyrne å holde hverandre adskilt: De har unike stemmer og lukt. I tillegg kan dyrene identifisere opptil 100 ansikter fra flokken sin og er svært intelligente. Ikke bare kan de løse oppgaver, men de liker dem også. Hvis de finner ut hvordan de skal åpne en port med en knapp, hopper de opp og ned og koser seg.

Morsomme fakta

  • Kyr rauter forskjellig i forskjellige regioner, og imiterer dialekten som bøndene har på sin egen unike måte.

Vitenskapelige fakta

  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich Holstein - ku

Detaljer:

  • Mål: 12,6 x 6,4 x 8,2 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13797
EAN4005086137974
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.