Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AirTracks

Filter

We can't find products matching the selection.

AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. AirTrack gym-matten er enkel å håndtere, blåses raskt opp, tar liten plass når luften tas ut, og lar barna øve på hopp, sprett og turnøvelser hjemme i sin egen stue.

Nybegynner, aktive turnere eller kampsportutøvere, en AirTrack passer for alle! Treningsmatten kan også brukes som flytebrygge i bassenget, på stranden eller på åpent hav - bare la den tørke godt før luften tas ut og den rulles sammen for oppbevaring. En AirTrack minner om en tumbling matte - velg en lengde på matten som passer til øvelsene barna skal gjøre! En aktiv turner trenger mer plass enn en nybegynner eller kampsportudøver når man fyker gjennom luften på flikk-flakk nummer fire eller fem!

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.