Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Vtech Baby kravlebamse - kosebamse med lyd, lys og bevegelse - norsk versjon

-22%

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Kampanjepris 390,- Vår lavpris: 497,-
22%
Du sparer: 107,-
På lager
SKU
05225-02
   

Vtech Baby kravlebamse er kosebamsen med over 50 sanger, melodier, lyder og fraser, som beveger seg og inspirerer ditt barn til å ville krabbe.

Trykk på den hjerteformede knappen, og bjørnen legger ut på alle fire. Under reisen snakker og synger bjørnen, og den har til sammen over 50 sanger, melodier, lyder og fraser som den bruker for å lære barnet om farger og former. Den vesle marihønen blinker i takt med lydene og bevegelsene. Bjørnen har dessuten volumkontroll.

La ditt barn krype sammen med bjørnen, synge med på melodiene og utvikle sine motoriske og språklige egenskaper. Bamsen er myk å kose med og vil garantert bli en favoritt. Aktivitetsleker fra Vtech fremmer barns utvikling på en spennende og lærerik måte.

  • Fremmer motorisk utvikling
  • Over 50 sanger, melodier og lyder

Inneholder:

  • Vtech Baby kravlebamse - kosebamse med lyd, lys og bevegelse - norsk versjon

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA batterier (inkludert)
  • Mål: 26 x 28 x 14 cm (LxHxB)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell950-181133
EAN5766181189204
MerkeVtech
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.