Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vtech Baby Snakk og lær valp - kosebamse med 200 sanger, ord og uttrykk - norsk versjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Medlemspris 395,50 30%
Vår lavpris: 565,-
På lager
SKU
05225-08
   

Vtech Baby Snakk og lær valp, kosebamsen med 200 sanger, ord og uttrykk, som snakker norsk og vil leke med deg!

Introduser babyen din til språket med denne myke snakke- og lærevalpen fra Vtech. Valpen er spesielt designet for å oppmuntre til språkutvikling hos de aller minste. Den kosete kompisen beveger hodet og vifter og vrikker med ørene, mens hun lytter til barnet som snakker før den snakker tilbake med en morsom, leken stemme.

Lær bokstaver og tall og oppmuntre til forståelse av følelser med dette interaktive leketøyet. Lytt til morsomme sanger og musikk som stimulerer hørsels- og språkutviklingen. Bamsen har tre forskjellige læringsnivåer og leken kan følge barnets utvikling trinn for trinn. Bamsen har dessuten over 200 ulike lyder, sanger, melodier og uttrykk. Syng med mens du lærer nye ting på en leken og spennende måte.

Inneholder:

  • Vtech Baby Snakk og lær valp - kosebamse med 200 sanger, ord og uttrykk - norsk versjon

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (inkludert)
  • Mål: 35 x 32 x 13 cm (LxHxB)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell950-610133
EAN3417766101334
MerkeVtech
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.