Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Rockin' Tot 10-i-1 musikkleke - keyboard med flere instrumenter - 25+ lyder og melodier

-37%

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

37%
Kampanjepris 374,- 596,- Du sparer: 222,-
På lager
SKU
08182-86
   

Dette Rockin' Tot 10-in-1 keyboardet fra Bkids har 10 ulike instrumentlyder. La barna utforske over 25 ulike melodier og lyder på en spennende og morsom måte!

Nå er det konsert! Med dette musikksenteret kan barnet spille av lyder fra hele 10 forskjellige instrumenter, og spille flere melodier etter hvert som de blar i boken. Musikkstasjonen kan enkelt løsnes fra sokkelen, og har store knapper som passer for små barnehender. Denne musikkleken fra Bkids gir mange timer med morsom lek, og er med på å utvikle barnets kognitive ferdigheter. Med dette keyboardet inspireres barna til å utforske musikk og lyder på en morsom og stimulerende måte.

Inneholder: 

  • Bkids keyboard

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell003398
EAN3021105033981
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.