Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids babyleke - larve - press ned og se den stikke av

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 164,-
På lager
SKU
04206-80
   

Denne søte larven fra Bkids er ideell for å utvikle øye-hånd-koordinasjon og lære elementær årsak-virkning. Du kan presse larven ned og se den pile av gårde når du slipper tak, som vil engasjere barnet til å krabbe etter. Aktivitetsleken stimulerer motorisk utvikling og kan etter hvert motivere barnet til å lære å gå. Leken har fargerikt design og har perler og mønster i hjulene som lager lyd når larven er i bevegelse. 

  • Bkids aktivitetsleke formet som larve
  • Engasjerer barnet til å jage etter
  • Med fargerikt design og perler som rasler ved bevegelse

Inneholder:

  • 1 Bkids aktivitetsleke

Detaljer:

  • Mål: 25,5 x 22,5 x 12 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 9 mnd.
Produktdetaljer
Modell004377
EAN3021105043775
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.