Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vtech Toot-Toot Drivers parkeringshus med lyder og setninger - norsk taleversjon

Vtech - interaktive biler og garasjer med norsk språk til de minste

Vtech Toot-Toot Drivers er serien som er designet for å få frem det beste hos babyer og småbarn ved å oppmuntre dem til å leke, lære og oppdage. Vtech Toot Toot bidrar med språkutvikling, sensorisk utvikling, motoriske ferdigheter og fantasifull lek. Lekene, bilene og lekesettene fra Vtech stimulerer sansene og fantasien, og introduserer barnet for begreper som a-b-c, 1-2-3, former, farger og objekter.

Toot-Toot Drovers lekesettene kommer med Vtechs unike smartpoint-teknologi, slik at når kjøretøyet passerer et smartpoint i lekesettet vil det svare med fraser, lyder og mer.

Vår lavpris: 478,-
På lager
SKU
08195-34
   

Det er leketid med milevis av moro! Dette parkeringshuset fra Vtech er bokstavelig talt en spiral av morsomme veier.Parkeringshuset inneholder tre syng-med-sanger og 6 morsomme melodier. Parkeringshuset går over tre etasjer og det følger her med en elektronisk van som utløser 6 ulike SmartPoint gjennom bilbanen. SmartPoint er punkter i bilbanen som spiller av musikk eller lydeffekter når bilen passerer over punktet.

Når du skal kjøre ut av parkeringshuset, finnes det to ulike utkjørsler. En utkjørsel fra 2 etasje og en fra bakkenivå. Parkeringshuset inneholder blant annet klaffplater, morsom rulle, bilvask, parkeringsplass, bensinstasjon og mye mer. Den søte SmartPoint Vanen utløser ulike lyder og musikk i parkeringshuset og ikke en parkering blir kjedelig!

Innhold:

  • Vtech Parkeringsanlegg 
  • Vtech Go! Go! Smart Wheels bil 

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA batterier (inkludert) 
  • Språk: Norsk 
  • Mål: L55 x B30 x H60 cm 
  • Alder: fra 1 år 

Merk: Bilbanen kan enkelt bygges sammen og er kompatibel med andre Toot-Toot Drivers lekesett.

Produktdetaljer
Modell950-152733
EAN5766181184377
MerkeVtech
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.