Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Zuru Pets Alive Robotic Bonnie - interaktiv lama som danser og spiller 3 sanger

Zuru - lekene litt utenom det vanlige

Lekene fra Zuru er innovative, inspirert av barn og laget for fantasifull lek. Zuru gir barna nye måter å leke på, og med spennende og nyskapende leker som interaktive figurer og dyr, bamser, leker med vann og såpebobler, overraskelser - Zuru toys tar alltid leken noen skritt fremover. Zuru lager de kuleste, mest unike lekene for alle barn.

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
03205-107
   

Zuru Pets Alive Bonnie er en interaktiv lama som danser rundt i ring og rister på stumpen, samt at den kan spille 3 sanger.

Denne morsomme lamaen fra Zuru Pets Alive heter Bonnie, og den elsker å riste på rumpen og danse rundt i ring. Lamaen rister på hodet og kan snurre rundt 360 grader. Når du trykker på knappen på magen vil en av tre tøffe sanger spille og Bonnie begynner å danse.

  • Rister på stumpen og danser i ring
  • Spiller 3 sanger

Dans sammen med Bonnie, en dansende lama, å ha det utrolig festlig. Lamaen er i plysj og den er myk å kose med. Dette vil garantert bli familiens nye danseløve. Se hvem som har de beste dansebevegelsene, deg eller Bonnie?

Inneholder:

  • Zuru Pets Alive Bonnie - interaktiv lama
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 29 x 14 x 29 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 4 x AA (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell91841
EAN4894680009653
MerkeZuru
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.