Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Alias Original - ordforklaringsspill med 3200 ord å forklare

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 186,-
På lager
SKU
11337
   

Alias er det morsomme ordforklaringsspillet som aldri slutter å underholde. Den originale versjonen av Alias spilles med lag, hvor det selvfølgelig er om å gjøre å komme først i mål. Flytt brikken fremover på brettet for hvert ord laget klarer å gjette riktig. Det er hele 3200 ord å forklare, så man trenger ikke å bekymre seg for å bruke opp spillets ord med det første. Spillet er genialt enkelt og særs underholdende hvor man ser motspillere og lagkamerater stotre ivrig frem beskrivelser og prøver å forklare ordene som skal gjettes. Du kan alltid forbedre og utvide ordforrådet ditt, så hvorfor ikke gjøre det gjennom lek og moro? Med Alias kan du trygt invitere til en morsom spillkveld med familie og venner.

Inneholder:

  • Original Alias ordforklaringsspill

Detaljer:

  • Antall spillere: fra 4
  • Spilletid: ca 60 min
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell53161
EAN6416739531618
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.