Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Aquabeads Design Factory - med 1500 vannperler i 48 ulike farger

Aquabeads vannperler - en kreativ og morsom måte å perle på!

Aquabeads perlene ser ut som helt vanlige små, fargerike kuler, men i kontakt med vann skjer det noe magisk. Med Aquabeads vannperler perler du små, fargerike perler sammen i ulike kombinasjoner, spray over med vann og se hvordan de straks fester seg til hverandre. Vannperlene ligner på strykperler, men fester du perlene sammen uten stryking, kun med vann. Aquabeads vannperler er enkelt for barna å bruke på egenhånd, så morsomt, nesten som magi!

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
10218-15
   

Design Factory-settet fra Aquabeads inneholder over 1500 stjerne- og juvel-vannperler i 48 ulike farger. Med settet følger det også med oppbevaringsboks med flip-brett, dobbeltsidig perlepenn, perlebrett, spray og malark med instruksjoner. Inkludert i settet er star beads som ser ut som små stjerner og kan brukes til å vise tekstur i ditt design.

Lag kreasjoner i forskjellige design, for eksempel enhjørning, bamse, katt, hund og mye mer. Bruk malen og perlepennen til å plassere perlene på flip-brettet for å lage designet. Ikke bekymre deg for feil, fordi du kan plukke opp perlene ved å bruke perleutløseren på den motsatte side av perlepennen. Etter at du er ferdig med å perle sprayer du på med vann for å få perlene til å henge sammen på magisk vis, deretter snur du brettet og plasser perlene på hvilebrettet. Fortsett å perle mens de andre designene tørker i 60 minutter.

Aquabeads er laget av materialet av høyeste kvalitet og er morsomt og trygt for hele familien. Dette settet er kompatibelt med alle Aquabeads sett.

Inneholder:

  • 1500 vannperler
  • 48 ulike farger
  • Oppbevaringsboks med flip-brett
  • Perlepenn
  • Perlebrett
  • Spray
  • Malark med instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 42 x 10 x 30 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell31775
EAN5054131317754
MerkeAquabeads
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.