Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay Containerhavn - kanalsystem med stor kran

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Vår lavpris: 674,-
På lager
SKU
04195-04
   

AquaPlay Containerhavn har en stor Kran som kan heve og senke kranarmen.

Det følger også med en liten bil og en båt i dette morsomme AquaPlay lekesettet. Fyll kanalen med vann og leken kan begynne.

Bruk båten og figuren til å leve deg inn i en spennende verden med vann og lek. Hva skjer når du sveiver på vannhjulet? Lekesettet fra AquaPlay er lærerikt samtidig som det byr på spennende og fantasifull lek med vann. Den store kranen kan heve og senke containere fra båtene. Det følger med to figurer, en bil og en båt i dette kanalsystemet. Sveiv vannhjulet for strømninger slik at båten kan bevege seg fremover. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med ditt AquaPlay kanalsystem.

Settet kan enkelt utvides med andre AquaPlay kanalsystemer og tilbehør.

Inneholder:

  • Aquaplay containerhavn
  • Kran, båt og bil
  • 2 figurer

Detaljer:

  • Mål: 104 x 92 x 25 cm (LxHxB)
  • Materiale: plast
  • Vekt: 3,5 kg
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell8700001532
EAN4004943803281
MerkeAquaPlay
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.