Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

AquaPlay figursett - 2 seilbåter med figurer

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
04195-10
   

Frosken Nils og Anden Lotta kommer her med hver sin seilbåt. Båtene passer til AquaPlay kanalsystemer, men kan også brukes for seg selv i badekaret eller i bassenget. Båtene er laget i plast og flyter fint på vannoverflaten.

Inneholder:

  • 2 båter
  • 2 figurer

Detaljer:

  • Mål: 10,9 x 8,1 x 9,9 cm
  • Vekt: ca 0,1 kg
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell8700000270
EAN7313400002707
MerkeAquaPlay
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.