Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers caps i bomull 54 cm - blå

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 84,-
På lager
SKU
06226-76
   

Hva er vel sommer uten skyggelue? Denne Marvel Avengers capsen i 100% bomull vil beskytte barnets hode fra solstrålene til enhver tid. Hatten er i blå med motiv av dine favoritthelter. Her har Iron Man, Thor, Captain America og Hulk, og Avengers-logoen i midten. Perfekt for lek og moro i sommervarmen.

Capsen er justerbar og passer en hodeomkrets på rundt 54 cm. 

Inneholder:

  • Marvel Avengers caps

Detaljer:

  • Mål: 20 x 12 x 23 cm
  • Materiale: bomull
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellMV16039
EAN8435507859103
MerkeAvengers
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.